Sajtkollen – vecka 38 (2012)

Den här gången tar vi en titt på tre sajter, de två första inom hälsa och träning samt en sajt som handlar om hur man tjänar pengar på internet.

Sajten Vikt och hälsa tar upp det alltid så aktuella ämnet viktminskning. Olika metoder och kombinationer tas upp, såsom att träna och äta rätt för att få det bästa resultatet. I dagsläget är inte alla hälsoartiklar publicerade på sajten, men de kommer att bli tillgängliga inom kort. Den kommande informationen om olika dieter kommer att bli mycket intressant att ta del av.

Träningsredskap.net beskriver hur man tränar med olika träningsredskap. Här får man lära sig hur man tränar effektivt hemma för att bli stark, smidig och få mer ork i vardagen. Några av de träningsredskap som beskivs på sajten är hantlar, kettlebells, viktskivor, viktväst, löpband, roddmaskin och till och med romerska ringar.

Tjanapengarpainternet.net drivs av en kille som verkligen brinner för internetmarknadsföring. På sajten får du ta del av mängder med tips på hur man kan tjäna pengar på internet. Andra bra saker som till exempel hur man jobbar effektivare tas också upp. Lär man sig det så kan man alltså tjäna mer pengar på samma eller kortare tid – och vem vill inte göra det? Lägg in den här bloggen i din RSS-läsare så att du inte missar någon värdefull artikel om hur man tjänar pengar på internet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>