Sajtkollen – vecka 39 (2012)

Vad har webbsajter om dejting, skraplotter och faktureringsprogram gemensamt? Jo, man kan tjäna pengar på alla dessa ämnen. Här berättar vi hur.

SkraplotterGratis.se finns en sajt som handlar just om gratis skraplotter. Men hur i hela friden kan man tjäna pengar på att ge bort saker gratis? Det handlar om att locka folk att prova på att skrapa lotter på nätet genom att ge bort en eller ett par virtuella skraplotter. Förhoppningen är naturligtvis att personen som fått lotterna sedan köper fler. När man skickar besökare från sin hemsida till skraplottssajter kan man få en viss summa i ersättning, trots att man gör reklam för något som är gratis.

Dejting på nätet är jättepopulärt, men hur hittar man rätt bland alla dejtingsajter? Svaret är att gå in på webbplatsen Dejtingsajter.me som recenserar de populäraste dejtingtjänsterna. Eftersom dejtingbranschen omsätter mycket pengar i kombination med stenhård konkurrens kan man få en bra slant genom att skicka vidare dejtingsugna besökare från sin hemsida.

Fakturering och bokföring på nätet är något som Zenconomy.se sysslar med. Förr i tiden krävdes det att man installerade ett faktureringsprogram och bokföringsprogram på sin dator. Det är program som man betalar en relativt hög engångssumma för och sedan måste man betala extra för löpande uppdateringar som kommer ut. Med den nya webbaserade metoden som ibland kallas e-bokföring betalar man istället en månadsavgift för de tjänster man använder och uppdateringar ingår då i priset. Just nu går många över till webbaserad bokföring, så det finns pengar att hämta om man har en tilltalande tjänst att erbjuda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>